Opis
SKŁADNIKI
ekologiczne białko z pestek dyni w proszku
OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Białko z ekologicznych pestek dyni pozostawia na długo uczucie sytości. Idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także uprawiających sport. Sposób przygotowania: 5 łyżeczek (15 g) produktu wymieszać z 200 ml soku, MLEKA, napoju roślinnego lub wody.”
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1612 kJ/383 kcal
Tłuszcz – 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,3 g
Węglowodany – 4,9 g
w tym cukry – 1,4 g
Błonnik – 10 g
Białko – 65 g
Sól – 0,06 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.”