Chleb orkiszowy BIO na zakwasie orkiszowym (orkisz św.Hildegardy) – Aga Bagietka

19,11 35,28 

Opis

Składniki: mąka orkiszowa typ 2000, woda, sól kłodawska, zakwas BIO.

Aga Bagietka

Nasze wszystkie chleby nie zawierają ( jaj, mleka, tłuszczy , cukrów ) są wegańskie.
Wszystkie są na zakwasach naturalnych bez dodatku drożdży , stosujemy trzy rodzaje zakwasów : żytni,
orkiszowy, gryczany w zależności od rodzaju chleba. Mąka gryczana BIO której używamy to mąka z
pełnego przemiału z ziarna gryki ( nie z kaszy gryczanej ) dlatego jest pełnowartościowa I zawiera w
sobie również zmieloną łuskę ziarna. To samo dotyczy się mąki mąki żytniej razowej BIO typ 2000 I
orkiszowej BIO typ 2000

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Chleb orkiszowy BIO na zakwasie orkiszowym (orkisz św.Hildegardy) – Aga Bagietka”