CIASTKA OWSIANE Z CZEKOLADĄ I WANILIĄ BEZGLUTENOWE 150 g – BATON WARSZAWSKI

9,50 

Opis

SKŁADNIKI
płatki OWSIANE bezglutenowe, mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ryżowa, rodzynki, olej kokosowy, siemię lniane, ksylitol (substancja słodząca), erytrytol (substancja słodząca), czekolada gorzka bez dodatku cukru (miazga kakaowa, substancje słodzące [erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe 0,027 %], miazga kakaowa, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator:lecytyny (z SOI), aromat waniliowy, masa kakao min. 60%), wanilia, sól kłodawska

OPIS
Poczęstuj się bezglutenowym ciasteczkiem z hiszpańską bezcukrową czekoladą marki Torras i najprawdziwszą wanilią.
Smak ucieszy każdego, a skład zadowoli nawet wymagającego dietetyka.
Zawiera substancję słodzącą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1828 kJ/437 kcal
Tłuszcz: 24,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,1 g
Węglowodany: 46,8 g
w tym cukry: 10,7 g
Błonnik: 9,4 g
Białko: 10,1 g
Sól: 0,13 g

UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.