Frankfurterki – Tradycyjne Wyroby Alojzego Nitki

9,77 48,30 

Wyborne frankfurterki z surowego mięsa wieprzowego, delikatnie wędzonego i starannie przyprawionego.

Opis

Frankfurterki są to cieniutkie, surowe, wędzone kiełbaski z wyczuwalnym smakiem czosnku i majeranku w naturalnym jelicie. Wyśmienicie smakują ugotowane lub podsmażone na śniadanie ale również jako samodzielna przekąska dla smakoszy surowego mięsa.s

Skład: mięso wieprzowe chude, sól peklowa, pieprz, cukier, czosnek, majeranek

Tradycyjne Wyroby Alojzego Nitki

Przetwórnia mięsna powstała w 1975 roku natomiast w 2001 roku przeszła modernizację, w wyniku czego zakład został przystosowany do warunków i wymogów Unii Europejskiej. Zakład produkuje głównie na rynek lokalny. Surowiec do wyrobów nabywany jest od wielkopolskich rolników, co gwarantuje dobrą jakość mięsa. Generalną zasadą masarni jest wytwarzanie produktu naturalnego przy współudziale nowoczesnej technologii w oparciu o stare receptury i przepisy. Wieloletnie doświadczenie powoduje, że produkt ma znamiona produktu lokalnego i jest chętnie wybieranym przez klienta.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Frankfurterki – Tradycyjne Wyroby Alojzego Nitki”