Opis
SKŁADNIKI
53 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, 5 % papryka czerwona suszona, sól, czosnek suszony, kmin rzymski.
OPIS
Pasta z ciecierzycy z tahini i papryki czerwonej.
Zapakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 822 kJ/198 kcal
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 11,1 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 5,0 g
Białko: 4,6 g
Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze od 1 do 7 °C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.