JOGURT NATURALNY BIO 250 g – TURVITA

5,99 

Opis

SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt o zawartości tłuszczu 3 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 250 kJ/60 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 4,2 g
w tym cukry: 4,2 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,1 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

Produkty z tej samej kategorii

Brak w magazynie

MASCARPONE BIO 250 g - IGOR (1 szt.)

MASCARPONE BIO 250 g – IGOR (1 szt.)

25,50 
Zobacz warianty

Brak w magazynie

SER RICOTTA BIO 250 g - ZUGER (2 szt.)

SER RICOTTA BIO 250 g – ZUGER (2 szt.)

29,50 
Zobacz warianty