Kiełbasa Parówkowa – Tradycyjne Wyroby Alojzego Nitki

7,56 37,80 

Kiełbasa wieprzowa w naturalnym jelicie, została poddana procesowi wędzenia i parzenia, dzięki czemu gwarantuje niebywałe doznania dla kubków smakowych.

Opis

Odznaczają się wyjątkową delikatnością i kruchością. Znakomicie nadają się jako przekąska na zimno i na ciepło. W celu zachowania pełnych walorów smakowych produktu należy unikać ich gotowania.

Kiełbasa Parówkowa to wspaniały dodatek do pieczywa bądź główny produkt, który sprawdzi się w przypadku śniadania albo kolacji. Jest idealna zarówno na zimno, jak i na ciepło. Ta kiełbasa wspaniale skomponuje się z warzywami bądź sosami.

skład: mięso wieprzowe rozdrobnione, woda, sól peklowa, przyprawy naturalne

Tradycyjne Wyroby Alojzego Nitki

Przetwórnia mięsna powstała w 1975 roku natomiast w 2001 roku przeszła modernizację, w wyniku czego zakład został przystosowany do warunków i wymogów Unii Europejskiej. Zakład produkuje głównie na rynek lokalny. Surowiec do wyrobów nabywany jest od wielkopolskich rolników, co gwarantuje dobrą jakość mięsa. Generalną zasadą masarni jest wytwarzanie produktu naturalnego przy współudziale nowoczesnej technologii w oparciu o stare receptury i przepisy. Wieloletnie doświadczenie powoduje, że produkt ma znamiona produktu lokalnego i jest chętnie wybieranym przez klienta.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Kiełbasa Parówkowa – Tradycyjne Wyroby Alojzego Nitki”