Kiełbasa Śląska – Tradycyjne Wyroby Alojzego Nitki

7,98 39,90 

Kiełbasa wieprzowa, parzona, średnio rozdrobniona, wędzona z naturalnymi przyprawami, bez sztucznych dodatków.

Opis

Smak delikatny, lekko wyczuwalny pieprz i czosnek.

Doskonała na zimno i gorąco. Można ją upiec na ognisku, grillu, dodać do zapiekanki, jajecznicy lub innych dań.

Skład: Mięso wieprzowe, woda, sól peklowa, przyprawy naturalne.

Tradycyjne Wyroby Alojzego Nitki

Przetwórnia mięsna powstała w 1975 roku natomiast w 2001 roku przeszła modernizację, w wyniku czego zakład został przystosowany do warunków i wymogów Unii Europejskiej. Zakład produkuje głównie na rynek lokalny. Surowiec do wyrobów nabywany jest od wielkopolskich rolników, co gwarantuje dobrą jakość mięsa. Generalną zasadą masarni jest wytwarzanie produktu naturalnego przy współudziale nowoczesnej technologii w oparciu o stare receptury i przepisy. Wieloletnie doświadczenie powoduje, że produkt ma znamiona produktu lokalnego i jest chętnie wybieranym przez klienta.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Kiełbasa Śląska – Tradycyjne Wyroby Alojzego Nitki”