Opis
SKŁADNIKI
MLEKO kozie* 98,87 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wysokiej jakości produkt o niebanalnym, wyrafinowanym smaku. To istny raj dla podniebienia każdego miłośnika koziego sera. Delikatny, świeży smak i niezwykle kremowa konsystencja zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienia.
Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
Kremowa konsystencja
MLEKO kozie ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowie
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1440 kJ/347 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 3,0 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: do 0,5 g
Białko: 23 g
Sól: 2,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.