KOZI TWARÓG WIEJSKI 200 g – DANMIS (1 szt.)

15,00 

SKU: IMBP5901680009992 Kategoria:

Opis

SKŁADNIKI
MLEKO kozie, bakterie fermentacji mlekowej.

OPIS
Wytwarzany metodą tradycyjną. Ziarno z kotła serowarskiego jest odsączane w chustach. Niezwykle delikatna struktura twarogu wynika ze stosowania wyłącznie samoprasowania grawitacyjnego. 
Wysoka zawartość białka.
Bez dodatku soli

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 793 kJ / 191 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Węglowodany: 2,0 g
w tym cukry: 2,0 g
Białko: 12 g
Sól: 0,04 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin.