Krem orzechowy z delikatną nutą czekolady BIO 200 g – COCOA (OCTO)

44,00 

Opis

Poznajcie propozycję wegańskiego kremu czekoladowego dla miłośników intensywnych kakaowych smaków połączonych z orzechową nutą. Krem jest mocno kakaowy i łączy w sobie sycylijskie orzechy laskowe z solidną porcją kakao pochodzącego z peruwiańskiego kakaowca. Aksamitna i delikatna konsystencja rozpływa się w ustach, pozwalając bez przeszkód delektować się smakiem czekolady. Orzechy laskowe w subtelny sposób podkręcają kakaowe nuty. Produkt jest idealnym dodatkiem do deserów, gofrów lub tostów, nic nie stoi jednak na przeszkodzie, aby delektować się nim prosto ze słoika.

 

SKŁADNIKI
ORZECHY LASKOWE* 58%, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, kakao w proszku* 4%, emulgator: lecytyna słonecznikowa* , wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2478 kJ / 597 kcal
Tłuszcz – 44,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 9,0 g
Węglowodany – 35,0 g
w tym cukry – 35,0 g
Błonnik – 5,0 g
Białko – 10,0 g
Sól – 0,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Krem orzechowy z delikatną nutą czekolady BIO 200 g – COCOA (OCTO)”