Krem z orzechów laskowych i kakao BEZGLUTENOWY BIO 250g – NOCCIOLATA

27,00 

Opis

SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 18,5 %, olej słonecznikowy*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 6,5 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Krem do smarowania z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2270 kJ/544 kcal
Tłuszcz: 32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 51 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 8,1 g
Sól: 0,12 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)

UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 18 ℃ do 24 ℃.

Produkty z tej samej farmy