KULKI MANGO W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 125 g – BIOSSOM (1 szt.)

35,00 

Brak w magazynie

SKU: IMSBP5904310223188 Kategoria:

Opis

SKŁADNIKI
mango* 70 %, czekolada* 30% (surowe ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy* – masa kakaowa minimum 65 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Kulki mango w czekoladzie wegańskiej bez dodatku cukru to całkowita nowość. Pyszne kuleczki mango oblane gęstą, najwyższej jakości czekoladą bez dodatku cukru! Delikatnej słodyczy naszej czekoladzie dodaje naturalnego pochodzenia erytrytol i inulina. To prawdziwa uczta dla podniebienia. Sięgnij po zdrowe słodycze bez dodatku cukru i spróbuj mango w czekoladzie! Do tego pakowane próżniowo w słoiki dla zachowania świeżości, smaku i aromatu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1554 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 41 g
w tym poliole: 1,9 g
Błonnik: 19 g
Białko: 4,5 g
Sól: 0,14 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE oraz sezam.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.