Opis
SKŁADNIKI
ser gouda* (75 %) (MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna).
ser dojrzewający Feuer* (15 %) (MLEKO krowie*, sól kuchenna, przyprawy* (papryka*, chili*, czosnek*), kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna).
ser z przyprawami i ziołami Mediterraneo* (5 %) (MLEKO krowie*, sól kuchenna, przyprawy* i zioła* (pomidory*, papryka*, czosnek*, oregano*, bazylia*, cebula*, tymianek*, pieprz cayenne*), kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna).
ser emmentaler* (5 %) (MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna), skrobia kukurydziana*.
(*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Mieszanka czterech serów dojrzewających Quattro Formaggi: Gouda, Feuer, Mediterraneo, Emmentaler.
Lekko pikantna, nadaje potrawom wyjątkowy smak.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1480 kJ/354 kcal
Tłuszcz: 28,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,6 g
Węglowodany: 2,3 g
w tym cukry: <0,1 g
Białko: 23,4 g
Sól: 1,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C. Po otwarciu zużyć w ciągu kilku dni.