Opis
SKŁADNIKI
PSTRĄG wędzony 55 % (PSTRĄG, sól), majonez (olej rzepakowy, żółtko JAJA 6 %, ocet spirytusowy, cukier, sól, GORCZYCA), ekstrakty przypraw, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa EDTA, sok z cytryny, natka pietruszki, sól, pieprz
OPIS
Lokalna, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowana.
Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1859 kJ / 450 kcal
Tłuszcz: 43,01 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,99 g
Węglowodany: 3,17 g
w tym cukry: 1,1 g
Białko: 12,6 g
Sól: 1,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃.