Opis
SKŁADNIKI
bazylia* (39%), olej słonecznikowy*, tofu*(10%) (woda, soja*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), oliwa z oliwek extra virgin*(10%), orzechy nerkowca*, sól, orzeszki piniowe* (0,9%) (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wegańskie pesto z oliwą z oliwek i włoskim tofu. Wytwarzane na bazie pesto alla Genovese. Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1845 kJ/448 kcal
Tłuszcz – 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,7 g
Węglowodany -3,4 g
w tym cukry – 2,3 g
Błonnik – 1 g
Białko – 3,5 g
Sól – 2,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Włochy
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.