Pesto bazyliowe z tofu wegańskie BIO 130 g – ALCE NERO

18,50 

Opis

SKŁADNIKI
bazylia* (39%), olej słonecznikowy*, tofu*(10%) (woda, soja*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), oliwa z oliwek extra virgin*(10%), orzechy nerkowca*, sól, orzeszki piniowe* (0,9%) (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wegańskie pesto z oliwą z oliwek i włoskim tofu. Wytwarzane na bazie pesto alla Genovese. Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1845 kJ/448 kcal
Tłuszcz – 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,7 g
Węglowodany -3,4 g
w tym cukry – 2,3 g
Błonnik – 1 g
Białko – 3,5 g
Sól – 2,6 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj pochodzenia: Włochy

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Pesto bazyliowe z tofu wegańskie BIO 130 g – ALCE NERO”