Opis
SKŁADNIKI
bazylia* 42%, oliwa z oliwek*, olej słonecznikowy*, migdały* 12,5%, sół, czosnek*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczne wegańskie pesto z bazylii z migdałami. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do makaronów, pieczywa oraz mięs, a także z bruschettą lub grissini.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1947 kJ / 472 kcal
Tłuszcz: 48,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g
Węglowodany: 5,2 g
w tym cukry: 2,7 g
Białko: 4,0 g
Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce.
Kraj pochodzenia: Holandia
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.