Opis
SKŁADNIKI
Szpinak 27 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, SER typu Feta (z MLEKA) 8,7 %, skrobia tapiokowa, cebula smażona 6 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, mączka guar, sól, czosnek, pieprz, błonniki roślinne, gałka muszkatołowa
OPIS
Produkt wegetariański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek – gotować 3 minuty.
Patelnia – smażyć 4 minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 711 kJ/169 kcal
Tłuszcz: 4,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 29,1 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 3,6 g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC