Opis
Polędwica sopocka to doskonałej jakości wędlina, która swoim smakiem i aromatem zachwyci najbardziej wymagające podniebienia. Jej delikatny, soczysty smak sprawdzi się idealnie na kanapkach, w koreczkach czy z dodatkiem jajek, a także na desce wędlin i serów oraz jako pyszna imprezowa przekąska. Ma bardzo niską zawartość tłuszczu. Jest to produkt najwyższej jakości klasyczna, polska wieprzowina. Wędlina tworzona według tradycyjnej receptury.
Cała polędwica waży ok. 1,5 kg.
Produkt jest sprzedawany na wagę. Dokładna cena zostanie obliczona po zważeniu. Ze względu na specyfikę produktu, waga końcowa może się nieznacznie różnić +-10% Dokładna cena będzie widoczna na karcie zamówienia na Twoim koncie lub pod linkiem przesłanym w mailu potwierdzającym zamówienie. W przypadku płatności przy odbiorze zapłacisz kwotę ustaloną w oparciu o rzeczywistą wagę produktów. W przypadku przedpłaty (przelew na konto lub płatności online), jeśli wystąpi niedopłata, będziesz mógł dokonać dopłaty u kierowcy bionitka.pl podczas odbioru zamówienia. W przypadku nadpłaty otrzymasz zwrot gotówką od kierowcy bionitka.pl lub przelewem na wskazane konto bankowe w ciągu maksymalnie trzech dni roboczych od zrealizowania zamówienia.
Tradycyjne Wyroby Alojzego Nitki
Przetwórnia mięsna powstała w 1975 roku natomiast w 2001 roku przeszła modernizację, w wyniku czego zakład został przystosowany do warunków i wymogów Unii Europejskiej. Zakład produkuje głównie na rynek lokalny. Surowiec do wyrobów nabywany jest od wielkopolskich rolników, co gwarantuje dobrą jakość mięsa. Generalną zasadą masarni jest wytwarzanie produktu naturalnego przy współudziale nowoczesnej technologii w oparciu o stare receptury i przepisy. Wieloletnie doświadczenie powoduje, że produkt ma znamiona produktu lokalnego i jest chętnie wybieranym przez klienta.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.