Opis
SKŁADNIKI
Nadzienie: kapusta biała*, kiełki fasolki mung* 10%, marchew*, tofu* 7% [woda,SOJA*, substancja wiążąca: chlorek magnezu], por*, płatki ziemniaczane*, sos SOJOWY Shoyu (woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska), SEZAM*, sól morska, przyprawy*.
Ciasto: woda, mąka PSZENNA*, olej słonecznikowy*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 806 kJ/192 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 25 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 4,9 g
Sól: 2,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GORCZYCĘ, MIGDAŁY i ORZECHY NERKOWCA
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnim ogniu
2. Piec na grillu na średnim ruszcie, aż ciasto skuszeje
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza.
Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.