Ser camembert BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 125 g – OMA

12,20 

Opis

SKŁADNIKI
mleko krowie*, sól, kultury serowarskie, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1220 kJ / 294 kcal
Tłuszcz: 24 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g;
Węglowodany: < 0,5 g;
w tym cukry: < 0,5 g;
Białko: 19 g;
Sól: 2,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8 stopni C. Kraj pochodzenia: Niemcy

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Ser camembert BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 125 g – OMA”