SER PARMEZAN BIO 125 g – BIO SANT’ANNA (2 szt.)

41,00 

Produkty będą wysłane w czwartek.
Zamówienia należy składać do wtorku do godziny 24.00.



SKU: IMSBP8033102260302 Kategoria:

Opis

SKŁADNIKI
ekologiczne MLEKO krowie niepasteryzowane (98,4 %), sól (1,6 %), podpuszczka pochodzenia zwierzęcego.

OPIS
Parmezan może być produkowany wyłącznie w prowincjach Bolonia, Regio Emilia, Parma, Modena i Mantua. Nazywa się „Parmigiano“ po włosku. Parmezan to właściwie tylko skrót od „Grana parmigiano reggiano“.
Starty SER stanowi doskonałe wykończenie dań z makaronu i risotto.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1671 kJ/402 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 32 g
Sól: 1,6

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8