Opis
SKŁADNIKI
tłuszcz wieprzowy 60 %, mięso wieprzowe 31 %, tkanka łączna wieprzowa 2,9 %, cebula suszona 2,3 %, sól, aromaty, przyprawy (w tym pieprz), aromaty, cukier, glukoza, marchew.
OPIS
Konserwa tłuszczowo – mięsna, wieprzowa sterylizowana.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2692 kJ/641 kcal
Tłuszcz – 68 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 26 g
Węglowodany – 1,6 g
w tym cukry – 1,6 g
Białko – 5,3 g
Sól – 1,7 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, SELER, GORCZYCĘ, NASIONA SEZAMU, dwutlenek siarki, MLEKO (łącznie z laktozą), jaja.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej od 2 do 24 stopni Celsjusza. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72