Sos sojowy TERIYAKI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml – LIMA

24,50 

Opis

SKŁADNIKI
woda, syrop ryżowy*, tamari* (woda, soja*, sól morska, alkohol, A.oryzae), przyprawa Mirin* (ryż*, woda, A.oryzae), skrobia kukurydziana*, ocet ryżowy*, sól morska, czosnek*, cebula*, imbir* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 665 kJ/ 156 kcal
Tłuszcz – 0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany – 36 g
w tym cukry – 11,0 g
Białko – 3,0 g
Sól – 4,10 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 miesięcy i przechowywać maksymalnie w temperaturze 7 st. C.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Sos sojowy TERIYAKI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml – LIMA”