Opis
SKŁADNIKI
soja* (100%), kultura fermentacyjna Rhizopus, tłuszcz palmowy*, przyprawy* (sól, czosnek*, kolendra*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wegański produkt sojowy o wysokiej zawartosci białka. Bez konserwantów.
Tempeh jest to produkt który cały czas dojrzewa. Grzybnia reaguję na promienie słoneczne oraz duża ilość światła. Przebarwienia lub ciemne ślady na produkcie nie są oznaką zepsucia. Tempeh może zmieniać swój odcień w przeciągu okresu przydatności od spożycia. Jest to uzależnione od ilości światła które na niego pada.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 991,11 kJ / 238,25 kcal
Tłuszcz: 12,93 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,13 g
Węglowodany: 4,16 g
W tym cukry: 1,61 g
Białko: 21,2 g
Sól: 1,73 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 2-8 stopni °C
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.