Zagęszczony produkt sojowy do gotowania BIO 200 ml – NATUMI

5,60 

Opis

SKŁADNIKI
woda, olej słonecznikowy*, soja* (7,3 %), syrop kukurydziany*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, sól morska (*certyfikowany składni ekologiczny)

OPIS
Produkt w 100% roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia oraz ubijania. Produkt UHT.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
W celu ubicia produkt należy schłodzić. Po wyjęciu z lodówki zmiksować na najwyższych obrotach. W trakcie ubijania dodać usztywniacz do ubitej śmietany i kontynuować miksowanie, aż osiągniemy pożądaną konsystencję.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 704 kJ/171 kcal
Tłuszcz – 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,0 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone – 3,9 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone – 10,5 g
Węglowodany – 2,2 g
w tym cukry – 2,0 g
Błonnik – 0,8 g
Białko – 2,7 g
Sól – 0,10 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać 4 dni w warunkach chłodniczych.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Zagęszczony produkt sojowy do gotowania BIO 200 ml – NATUMI”