Opis
SKŁADNIKI
buraki ćwikłowe* 50 %, woda, seler* 5%, przyprawy*, sól kamienna kłodawska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Żywy zakwas z kiszonych buraków ćwikłowych i selera. Produkt niepasteryzowany. Zawiera żywe kultury bakterii kwasu mlekowego, pochodzące z naturalnego ekologicznego środowiska. Naturalnie musujący. Zrównoważona i zbilansowana dieta oraz zdrowy styl życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 37 kJ/9 kcal
Tłuszcz: < 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 1,4 g
w tym cukry: < 0,5 g
Białko: < 0,5 g
Sól: 1,1 g
UWAGA
Otwierać ostrożnie. Wypukłe wieczko jest efektem naturalnej fermentacji.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze od +2°C do +10°C. Dopuszcza się przechowywanie w temperaturze pokojowej do 72 godzin. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu i spożyć w ciągu 48 godzin.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.