Opis
Na płynnym zakwasie pszennym, upieczony na bazie mąki pszennej BIO, mielonej w tradycyjny sposób na kamieniu z bazaltu, z dodatkiem gruboziarnistej soli z Bretanii lub z regionu Camargue.
21,00 zł
Brak w magazynie
Na płynnym zakwasie pszennym, upieczony na bazie mąki pszennej BIO, mielonej w tradycyjny sposób na kamieniu z bazaltu, z dodatkiem gruboziarnistej soli z Bretanii lub z regionu Camargue.
Chleb był, jest i zawsze będzie głównym filarem zdrowej i zrównoważonej diety. Jest nieodzownym elementem naszych potrzeb żywieniowych, podobnie jak woda, owoce czy warzywa. Niemniej trzeba umieć wybrać ten właściwy.
Big Bonjour to piekarnia z prawdziwego zdarzenia, w której 100% wypieków przygotowywanych jest ręcznie każdego dnia z najwyższą starannością i przy użyciu najlepiej dobranych składników.
Używamy wyłącznie francuskich gatunków mąki, posiadających odpowiedni znak jakości lub pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawierają one żadnych dodatków chemicznych, barwników, konserwantów, polepszaczy smaku ani jakichkolwiek innych sztucznych elementów. Współpracujemy z jednym z najlepszych francuskich młynarzy, którego wyróżnia bezkompromisowe podejście do jakości surowców.
Każdy z naszych chlebów pieczony jest na zakwasie. Właściwie opakowany utrzymuje świeżość przez tydzień.
Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.