Jagoda 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW

26,67 

Opis

SKŁADNIKI
jagody*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna –  584 kJ / 138 kcal
Tłuszcz –  0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone –  0,2 g
Węglowodany – 32 g
w tym cukry – 24 g
Białko – 0 g
Sól – 0,06 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Jagoda 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW”