Opis
Kapusta kiszona z grzybami leśnymi, to pyszna kapusta z dodatkiem prawdziwych leśnych grzybów, takich jak borowiki, podgrzybki i koźlarze. Kiszona tak samo, jak dawniej: szatkowana, posolona i pomieszana z pokrojoną cebulą i grzybami, porządnie ubita czeka, aż nabierze wyjątkowego smaku. Wystarczy ją krótko podgotować, by stała się pysznym daniem lub dodatkiem do potraw.
Kapusta kiszona z grzybami leśnymi jest smacznym:
- gotowym farszem do pierogów, krokietów, kapuśniaczków, drożdżowych bułeczek
- świetna do obiadu
- pieczonego mięsa
- gorących zup
- obowiązkowa na Wigilijnym stole- postna kapusta z grzybami
Skład: kapusta kiszona (52%), woda, grzyby leśne (5%) (borowik, podgrzybek, koźlarz), cebula, sól.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.