SER L’UBRIACO – CACIOTTA AL. VALPOLICELLA BIO (około 0,25 kg) – AZIENDA AGRICOLA IL BARDELLONE

47,00 

Brak w magazynie

Opis

SKŁADNIKI
pasteryzowane mleko krowie*, wytłoki z winogron Valpolicella*, wino Valpolicella* (3 %), podpuszczka mikrobiologiczna, sól, kultury bakteri kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ser, zwany również pijanym, wytwarzany z pełnotłustego mleka krowiego. Sezonowany przez około 4 miesiące w wytłokach z wina Valpolicella. Idealny na deskę serów oraz jako dodatek do win.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1849 kJ / 442 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy nasycone: 23 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 23 g
Sól: 2,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 4 stopni Celsjusza.

Kraj pochodzenia; Włochy

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „SER L’UBRIACO – CACIOTTA AL. VALPOLICELLA BIO (około 0,25 kg) – AZIENDA AGRICOLA IL BARDELLONE”