Opis
SKŁADNIKI
pasteryzowane mleko krowie*, wytłoki z winogron Valpolicella*, wino Valpolicella* (3 %), podpuszczka mikrobiologiczna, sól, kultury bakteri kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ser, zwany również pijanym, wytwarzany z pełnotłustego mleka krowiego. Sezonowany przez około 4 miesiące w wytłokach z wina Valpolicella. Idealny na deskę serów oraz jako dodatek do win.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1849 kJ / 442 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy nasycone: 23 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 23 g
Sól: 2,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 4 stopni Celsjusza.
Kraj pochodzenia; Włochy
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.