Mamy w gospodarstwie swoją rzemieślniczą przetwórnie owoców. Zajmujemy się głównie produkcją soków przecierowych, to znaczy takich gdzie sok i miąższ nie są rozdzielane, a jedynie pozbawione pestek. Miąższ zawiera najwięcej cennych dla zdrowia składników odżywczych. Używamy wyłącznie świeżo zebranych owoców z własnej plantacji oraz innych lokalnych owoców ze znanych nam gospodarstw. Nasze soki to 100% owoców, pasteryzowane w temp. 80⁰C, po to żeby zachować w nich witaminy i inne dobroczynne substancje. Nie używamy konserwantów, ani żadnych dodatków. Prowadzimy rodzinną firmę i gospodarstwo. Nie chcemy iść w komercję, ilości soków są ograniczone, dlatego zazwyczaj do wiosny mamy wszystko sprzedane i szykujemy się do nowego sezonu. Najważniejsza jest dla nas dobra jakość, świetny smak i to żeby nasze produkty były zdrowe. Sok przecierowy z malin otrzymał Złoty Medal na targach Natura Food 2019 w Łodzi oraz wyróżnienie na międzynarodowych targach World Food Poland 2019 w Warszawie