Zaczynaliśmy 10 lat temu. Mała, rodzinna przetwórnia. Na początku był to tylko dodatek do ekologicznego gospodarstwa, które przejęliśmy po rodzicach. W 2010r. podjęliśmy ważną decyzję, przechodzimy na ekologię. Od tej pory staramy się tworzyć smaki jakie sami chcielibyśmy gościć na naszych stołach. Tworzymy zdrowe i pyszne dżemy, konfitury, musy owocowe. W każdym słoiku zamykamy kawałek lata – pachnące, ekologiczne owoce. Znaczną część naszych produktów stanowią przetwory bez dodatku cukru. Dla tych co liczą kalorie i preferują kwaśniejsze smaki to wybór doskonały. Dla łasuchów przygotowaliśmy linię produktów z dodatkiem cukru trzcinowego. Ale nie martwcie się to dżemy niskosłodzone. Dbamy o każdy szczegół przebiegu procesu produkcyjnego co pozwala nam stworzyć normy gwarantujące wysoką jakość naszych produktów, co potwierdzają: Certyfikat Ekologiczny - SAD Certyfikat Ekologiczny - PRZETWÓRNIA